Lese brukerhåndboken

Lær hvordan innholdet i denne håndboken er organisert, slik at du kan finne det du trenger, når du trenger det.

Bilens brukerhåndbok er laget for å gi deg veiledning både når du er ute etter spesifikk informasjon og når du bare vil vite mer om bilen din.

Struktur

Brukerhåndboken består av et stort nettverk av informasjonssider. Hver side har sitt eget innhold og en liste over lenker som tar deg med til relaterte sider. Lenkene kan føre til underseksjoner av den du er i, eller andre seksjoner med tilknytning til det du leser.

 Tips

Finne riktig informasjonsnivå

Av og til trenger du ikke nødvendigvis et svar på detaljnivå. Ved å gå opp ett eller to nivåer i strukturen kan du få sammenhengen og perspektivet du trenger, eller bare en klarere forståelse av hvor du bør lete.

Søke etter informasjon

Du kan bruke søkefeltet for raskere tilgang til det du er ute etter.

Alle hovedområder

For å hjelpe deg i gang har denne siden lenker til alle hovedseksjonene i veiledningen.

Navigere gjennom interaktive bilder

Enkelte av sidene i håndboken har bilder med interaktive markører. Du kan trykke på disse markørene for å se lenker til relevante deler av håndboken. Ved hjelp av disse interaktive markørene kan du utforske håndboken på en mer visuell måte.

 Tips

Animerte introduksjoner

Noen sider viser en kort animasjon som introduksjon. Dette gir deg visuelle hint om hva du kan forvente å finne i denne delen av håndboken.

Bilder og videoer

Bildene i brukerhåndboken er av og til skjematiske og beregnet på å gi deg en oversikt eller et eksempel. Bildene kan avvike fra bilen din på grunn av utstyrsnivå eller markedskrav.

Fremhevet innhold

I veiledningen finner du innhold som er fremheves på forskjellige måter.

 Advarsel

Innhold som fremheves på denne måten, informerer om forhold eller bruk som medfører åpenbar risiko for alvorlige personskader.

 Viktig

Innhold som er fremhevet på denne måten, informerer hovedsakelig om forhold eller bruk som medfører klar risiko for materielle skader.

 Nb!

Innhold som er fremhevet på denne måten, inneholder hovedsakelig informasjon som kan bidra til å unngå feil bruk, eller informasjon som er lett å overse eller misforstå.

 Tips

Innhold som er fremhevet på denne måten, gir hovedsakelig tips om bruk eller hvor man finner relatert innhold.

Ekstrautstyr og tilbehør

Enkelte typer utstyr og funksjoner er bare tilgjengelige for visse bilkonfigurasjoner eller markeder. Selv om informasjonen er tilgjengelig for deg, er ikke det en garanti for at det spesifikke utstyret som beskrives, er tilgjengelig i bilen din.

 Nb!

Det kan være forskjeller i terminologien mellom brukerhåndboken og materiell for markedsføring, salg og reklame.

For å få nærmere informasjon om standardutstyr og ekstrautstyr kan du kontakte en Volvo-forhandler