Koble en telefon til bilen

Koble telefonen din til bilen via Bluetooth for å bruke telefonen gjennom bilens grensesnitt.

Bluetooth må være aktivert både i bilen og på telefonen for at de skal kunne parkobles. Du kan slå Bluetooth på i innstillingene. Sørg for at telefonen er stilt inn på synlig, slik at bilen kan finne den når de skal parkobles.

Trykk på bilsymbolet i bunnlinjen og gå til Settings.
Gå til ConnectivityBluetooth.
Velg Add for å begynne prosessen for parobling.
Velg enheten du ønsker å parkoble med bilen, på listen over tilgjengelige enheter.
Kontroller at bekreftelseskoden i displayet er den samme som koden på telefonen.
Velg ønskede tjenester og trykk deretter på Save.
Gi bilen tillatelse til å få tilgang til telefonen i telefonens Bluetooth-innstillinger og via displayet.1
Telefonen din er nå koblet til bilen. Den vil koble seg til automatisk neste gang, så sant Bluetooth er aktivert på telefonen.

Nb!

Du kan ha flere telefoner parkoblet med bilen, men bare en av dem kan ha en aktiv tilkobling til bilen om gangen. For å endre aktiv telefon, må du velge den fra listen over parkoblede telefoner eller legge den til som ny enhet.
  1. 1 Du kan koble telefonen til bilen selv om du ikke gir bilen tilgang til kontaktene dine, men funksjonaliteten vil bli redusert.