Skifte viskerblad på frontruten

Levetiden til bladene på frontruteviskerne påvirkes av vannet, skitten og materialrestene de visker bort fra frontruten. Viskerbladene må skiftes ut når de viser tegn til slitasje.
Aktiver viskerens serviceposisjon via innstillingene i displayet.

Løft vindusviskerne opp og bort fra frontruten.

Trykk på knappen på viskerarmen, og trekk bladet rett ut slik at det er parallelt med viskerarmen.

Kontroller at bladet på førersiden er lengre enn bladet på passasjersiden. Før det nye bladet inn i viskerarmen til du hører at det klikker på plass.

Sjekk at bladet er godt festet.
Legg viskerarmene ned igjen på vindusruten.
Deaktiver serviceposisjonen for vindusviskerne.