Endre dato og klokkeslett

Du kan endre dato, klokkeslett og lokal tidssone i innstillingene.

Som standard bruker bilen informasjon fra internett for å stille dato, klokkeslett og tidssone for deg automatisk. Du kan også stille dem manuelt og velge tidsformat i innstillingene.

Trykk på bilsymbolet i bunnlinjen og gå til Settings.
Gå til SystemDate and time.
Hvis Automatic date and time og Automatic time zone er slått på, må de slås av.
Velg ønsket innstilling og gjør eventuelle endringer.

Endringene vises i displayet.

Klokken i statusfeltet oppdateres hvis du endret tidsinnstillingene.

Tips

For å bytte tidsformat må du velge på for 24-timersformat eller av for 12-timersformat.