Aktivere nødblinklysene.

Nødblinklysene er viktige for trygg kjøring. Sørg for at du vet hvordan du bruker dem.
Symbol for nødblinklys
Symbol for nødblinklys

Når du setter deg inn i bilen, vil knappen for nødblinklysene i takkonsollen tennes for å vise at du kan bruke den. Det finnes også en knapp i bunnlinjen i displayet.

Trykk på knappen for nødblinklysene, enten i takkonsollen eller displayet.
Begge blinklyssymbolene i førerinformasjonsområdet i displayet og nødblinklysknappene blinker samtidig i samme rytme som lysene. Du vil også høre en tikkelyd.