Legge til og fjerne tastaturspråk

Du kan legge til og fjerne tastaturspråk i innstillingene.

Du kan legge til språk i displayets skjermtastatur hvis du vil skrive på et språk som ikke allerede er tilgjengelig. Språk du ikke trenger lenger, kan fjernes fra tastaturet.

Trykk på bilsymbolet i bunnlinjen og gå til Settings.
Gå til SystemLanguage and inputKeyboard
Velg tastaturet du vil gjøre endringer på.
Velg Languages.

Legge til et språk

Trykk på legg-til-symbolet over listen over tilgjengelige språk, og søk etter språket du ønsker.
Velg språket du vil legge til, og trykk deretter på nedlastingssymbolet .
Språket legges til på listen over språk som er tilgjengelige for bruk på tastaturet.

Fjerne et språk

Trykk på redigeringssymbolet ovenfor listen over tilgjengelige språk.
Velg språket du vil fjerne fra listen over tilgjengelige språk, og trykk deretter på papirkurvsymbolet .
Språket fjernes fra listen over språk som er tilgjengelige for bruk på tastaturet.