Midtdisplayet, vinduer

Midtdisplayet startes automatisk når førerdøren åpnes.

Hjem-vindu

Hjem-vinduet er det vinduet du ser når skjermen starter. Det består av fire delvinduer.

Du kan velge selv hvilke apper som skal vises i delvinduene til hjem-vinduet. En app som velges fra app-vinduet, starter i respektive delvindu i hjem-vinduet.

Delvinduene er dynamiske og her vises kun appene som har vært brukt sist, for eksempel navigasjon, media eller telefon. Trykk på ønsket app for å utvide den, eller sveip fra venstre på delvinduet for å vise flere apper.

Statusfelt

Øverst oppe på skjermen vises aktivitetene i bilen. I statusfeltet vises blant annet brukerprofil, nettverks- og tilkoblingsinformasjon samt klokken.

Vindu for varslinger

Øverst på skjermen samles bilens varslinger.

Dra fliken nedover for å komme til varslingsvinduet. Her vises for eksempel ubesvarte samtal eller informasjon om bilen. Fra meldingsvinduet kan også brukerprofiler åpnes.

Gå ut av varslingsvinduet ved å trykke utenfor varslinger, på hjemknappen eller dra oppover. Bakenforliggende vindu blir da synlig, og det blir mulig å bruke det igjen.

Klimavindu

Nederst på skjermen er knapper for appvindu, innstillinger og de vanligste klimainnstillingene, som innstilling av temperatur og setevarme.

Trykk på temperaturknappen nederst i midtdisplayet for å åpne klimavinduet med flere innstillingsmuligheter.

Trykk på Hjem-knappen for å lukke klimavinduet.

Kameravindu

Kameravinduet starter automatisk når girposisjonen R brukes.

Kameravinduet viser parkeringskameraene (PAC1) med en sammensatt 360°-visning og en egen visning for hvert av de fire kameraene: bakre, fremre, venstre eller høyre kameravisning.

Kameravinduet lukkes automatisk når bilen kjører i en bestemt hastighet eller når du trykker på iCup-2037-Camera view symbol eller Hjem-knappen.

Appvindu

Trykk på iCup-2037-App view symbol nede i midtdisplayet.

Appvinduet gir tilgang til bilens forhåndsinstallerte og nedlastede apper. Fra appvinduet er det mulig å laste ned og installere ytterligere apper og også å åpne førerveiledningen.

Trykk på en app for å åpne den i fullskjermmodus.

Brukerprofiler

Dra ned varslingsmenyen for å komme til brukerprofiler.

Mange av innstillingene som foretas i bilen, kan tilpasses til brukerens personlige ønsker og lagres i ulike brukerprofiler.

Innstillinger som kan lagres i en brukerprofil, gjelder blant annet skjermer, speil, forseter, navigasjon, lyd- og mediesystem, språk og talestyring.

1. 1 Park Assist Camera