Legge til og endre tidsinnstilling for forkondisjonering

Timeren for forkondisjoneringen kan håndtere opptil 8 tidsinnstillinger.

Legge til tidsinnstilling

P5-1507–Climate–Button preconditioning new timer
Knappen for å legge til tidsinnstilling i kategorien Parkeringsklima i klimavinduet.
Åpne klimavinduet i midtdisplayet.
Velg kategorien Parkeringsklima.
Trykk på Legg til tidsstyring.
Et popup-vindu vises.

Nb!

Det er ikke mulig å legge til en tidsinnstilling hvis det allerede finnes 8 innstillinger for timeren. Fjern tidsinnstillingen for å kunne legge til en ny.

Trykk på Dato for å stille inn tidspunkt for en enkelt dato.

Trykk på Dager for å stille inn tidspunkt for en eller flere ukedager.

Med Dager: Aktivere/deaktivere gjentakelse ved å markere ruten for Gjenta hver uke.

Med Dato: Velg dato for forkondisjoneringen ved å bla med pilene i datolisten.

Med Dager: Velg ukedager for forkondisjoneringen ved å trykke på knappene for ukedagene.

Still inn det tidspunktet da forkondisjoneringen skal være klar, ved å bla med pilene i klokken.
Trykk på Bekreft for å legge til tidsinnstillingen.
Tidsinnstillingen legges til i listen og aktiveres.

Advarsel

Ikke bruk forkondisjonering1:

• Innendørs i uventilert rom. Eksos avgis hvis varmeren starter.
  • På steder med brennbart eller lettantennelig materiale i nærheten. Drivstoff, gass, høyt gress, sagspon osv. kan antennes.
  • Når det er risiko for at varmerens eksosrør blir blokkert, f.eks. kan mye snø under forparten på bilen hindre varmerens ventilasjon.

Tenk på at forkondisjoneringen kan startes av en timer som er stilt inn lang tid i forveien.

Endre tidsinnstilling

Åpne klimavinduet i midtdisplayet.
Velg kategorien Parkeringsklima.
Trykk på tidsinnstillingen som skal endres.
Et popup-vindu vises.
Rediger tidsinnstillingen på samme måte som under overskriften "Legge til tidsinnstilling" over.
  1. 1 Gjelder drivstoffdrevet varmer.