Velge tenningsstilling

Bilens elektriske system kan stilles til forskjellige nivåer/stillinger, slik at forskjellige funksjoner blir tilgjengelig.

Velge tenningsposisjon

P6-1746-XC40-engine start button
Startknappens plassering.
  • Tenningsposisjon 0 – Lås opp bilen og oppbevar fjernnøkkelen inne i bilen.

Nb!

Trykk ikke inn bremsepedalen, eller clutchpedalen hvis bilen har manuelt gir, for å nå nivået I eller II uten motorstart når disse tenningsstillingene skal velges.
  • Tenningsstilling I - Trykk inn startknappen og slipp.
  • Tenningsstilling II - Trykk inn knappen og hold den inne i ca. 5 sekunder. Slipp så knappen.
  • Tilbake til tenningsstilling 0 – Trykk på startknappen for å gå tilbake til tenningsstilling 0 fra stilling I og II.