Panoramatak* - manøvrering

Ved automatisk manøvrering åpnes gardinen/taket maksimalt.

I ventilasjonsstilling løftes fremre del av taket opp i bakkant.

Advarsel

De bevegelige delene i panoramataket kan komme til å klemme barn, andre passasjerer eller gjenstander.

• Hold alltid øye med panoramataket når det kjøres.
  • Ikke la barn leke med bryteren.
  • Pass på at strømmen til panoramataket alltid brytes ved å velge nøkkelposisjon 0, og ta deretter med fjernkontrollnøkkelen/PCC-en* når bilen forlates. Du finner informasjon om nøkkelmoduser under Nøkkelposisjoner - funksjoner ved forskjellige nivåer.
P3-0835 XC60 Sliding panorama roof
  1. Ikon röd pil 1Åpning, automatisk
  2. Ikon röd pil 2Åpning, manuell
  3. Ikon röd pil 3Lukking, manuell
  4. Ikon röd pil 4Lukking, automatisk

Panoramataket og gardinen kan reguleres i nøkkelposisjon I eller II.

Automatisk regulering

For å åpne gardinen maksimalt, trykkes reguleringsbryteren bakover til posisjonen for automatisk åpning, og slippes opp.
For å åpne panoramataket maksimalt, trykkes reguleringsbryteren bakover på nytt til posisjonen for automatisk åpning, og slippes opp.

Lukk taket/gardinen ved å gjenta prosedyren over, men i motsatt rekkefølge. Trykk i stedet reguleringsbryteren forover til posisjonen for automatisk lukking.

Hurtig åpning/lukking

Panoramataket og gardinen kan åpnes/lukkes samtidig:

• Åpne: Trykk reguleringsbryteren bakover to ganger til posisjonen for automatisk regulering, og slipp.
  • Lukke: Trykk reguleringsbryteren forover to ganger til posisjonen for automatisk regulering, og slipp.

Manuell regulering

Åpne gardinen: Trykk reguleringsbryteren bakover til trykkpunktet for manuell åpning. Gardinen beveger seg mot maksimal åpning mens knappen trykkes inn.
Vinkle panoramataket - Trykk reguleringsbryteren bakover enda en gang, til trykkpunktet for manuell åpning
Åpne panoramataket: Trykk reguleringsbryteren bakover en tredje gang, til trykkpunktet for manuell åpning. Panoramataket beveger seg mot maksimal åpning mens knappen trykkes inn.

Lukk taket/gardinen ved å gjenta prosedyren over, men i motsatt rekkefølge. Trykk i stedet reguleringsbryteren forover til posisjonen for manuell lukking.

Nb!

Ved manuell åpning må gardinen være helt åpen før panoramataket kan åpnes. På samme måte må panoramataket være helt lukket før gardinen kan trekkes for.

Ventilasjonsstilling

P3-0835 XC60 Sliding panorama roof, tilt position
Ventilasjonsstilling, vertikalt bakre del.
  1. Ikon röd pil 1Åpne ved å trykke opp reguleringshåndtakets bakre kant.
  2. Ikon röd pil 2Lukk ved å trekke ned reguleringshåndtakets bakre kant.

Når ventilasjonsstilling velges, løftes bakre del av fremre seksjon opp. Hvis rullegardinen er helt lukket når ventilasjonsstillingen velges, åpnes den automatisk ca. 50 mm.

Lukke med fjernstyringsnøkkel eller sentrallåsknapp

P3-0835 XC60 Panorama roof from inside

Fjernkontroll

Trykk lenge på fjernnøkkelens låseknapp P3-820 Remote key - Icon Lock til panoramataket og alle vinduer lukkes, samt dørene og bakluken låses.

Hvis lukkingen må avbrytes, trykkes låseknappen på fjernnøkkelen inn igjen.

Sentrallåsknapp

Sentrallåseknappen i førerdøren eller passasjerdøren* kan brukes til å lukke panoramataket.
Trykk lenge på sentrallåsknappen P3-820 Remote key - Icon Lock til panoramataket og alle vinduer lukkes, samt dørene og bakluken låses.

Hvis lukkingen må avbrytes, trykkes sentrallåseknappen inn igjen.

Advarsel

Pass på at ingen blir klemt hvis panoramataket lukkes med fjernkontrollen eller sentrallåsknappen.

Klemmebeskyttelse

Panoramataket har en klemmebeskyttelse som aktiveres hvis glassluken eller solgardinen blokkeres av en gjenstand ved lukking. Ved blokkering stopper luken eller gardinen og åpnes deretter automatisk til ca. 50 m.m. fra den blokkerte stillingen (alternativ til helt åpen ventilasjonsstilling). Klemmebeskyttelsen fungerer også når glassluken eller solgardinen åpnes.

Det er mulig å overstyre klemmebeskyttelsen når lukkingen har blitt avbrutt, f.eks. fordi det har dannet seg is på glassluken. Dette gjøres ved å holde bryteren fram- eller nedtrykt kontinuerlig til glassluken er lukket.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.