Regulere viftenivå for baksetet*

Viften kan stilles inn på flere forskjellige viftenivåer for baksetet, med automatisk regulering.

Regulere viftehastigheten for baksete fra forsete

P5P6-22w22-iCup-Climate icon
Åpne klimavinduet i midtdisplayet ved å trykke på temperaturknappen nederst i midten av midtdisplayet.
Velg fanen Bak.

Trykk på ønsket viftenivå, OFF, 1, 5 eller Max.

Viftenivået endres, og knappene for valgt nivå tennes.

Regulere viftehastigheten for baksete fra baksete

Trykk på opplåsingsknappen på klimapanelet på midtkonsollen for å komme til bryterne.
P5-1717–Climate–Rear climate controls fan
Viftebryter på klimapanelet bakpå tunnelkonsollen.
Trykk på ønsket viftenivå, 1, 5.
Viftenivået endres, og knappene for valgt nivå tennes.

Nb!

Det er ikke mulig å stille inn førernivået for baksetet hvis viftenivået for forsetet er slått av.

For å redusere lydnivået, begrenses viftenivået for baksetet avhengig av hvilket viftenivå som er angitt for forsetet.

Viftenivået i baksetet kan bare slås av fra klimavisningen i midtdisplayet.

Nb!

Klimaanlegget tilpasser automatisk luftstrømmen innenfor valgt viftenivå etter behov, noe som innebærer at viftehastigheten kan endres selv om viftenivået er det samme.

Høyt viftenivå i baksetet kan gi høyt lydvolum i forsetet.