Innstillinger for nivåkontroll*

Slå av luftfjæringen når bilen skal jekkes opp, slik at det ikke oppstår problemer med den automatiske nivåreguleringen.

Reguler høyden på bilen for å gjøre lasting eller inn- og utstigning lettere.

Justere lastestilling

P5-1717-XC60-levelling switches in trunk

Bruk knappene i bagasjerommet for å regulere bakpartiets høyde og gjøre inn- og utlasting lettere, eller når tilhenger skal kobles til eller fra.

Innstigningshjelp*

Bilen kan senkes ned, slike at det blir lettere å gå inn og ut.

Innstillingen gjøres i midtdisplayet:
Trykk på iCup-2037-Settings symbol.
Velg Kjøring.
Velg å aktivere eller deaktivere Styring av luftfjæring for enkel inngang og utgang

Aktivere eller deaktivere luftfjæring

I noen tilfeller må funksjonen slås av f.eks. før bilen jekkes opp.*. Nivåforskjellen som oppstår ved løfting med jekk medfører ellers at den automatisk reguleringen begynner å justere høyden, noe som gir en uønsket effekt.

Innstillingen gjøres i midtdisplayet:
Trykk på iCup-2037-Settings symbol.
Velg Kjøring.
Velg å aktivere eller deaktivere luftfjæringen.