Kategorier i innstillingsvinduet

Innstillingsvinduet har et antall hovedkategorier og underkategorier, der innstillinger og informasjon for mange av bilens funksjoner er samlet.

Under instillingsvinduet finnes 7 hovedkategorier: My Car, Lyd, Navigering, Media, Kommunikasjon, Klima og System.

Hver kategori inneholder i sin tur et antall underkategorier og innstillingsmuligheter. I tabellene nedenfor vises første nivå av underkategorier. Innstillingsmulighetene for en funksjon eller et område beskrives nærmere i respektive avsnitt av førerveiledningen. For systeminnstillinger som ikke beskrives i respektive avsnitt, kan du se avsnittet "Endre systeminnstilinger i innstillingsvinduet".

Noen innstillinger er personlige, noe som betyr at de kan lagres i en Førerprofil, mens andre er globale, og dermed ikke er knyttet til en førerprofil. Tabellene nedenfor gir en oversikt over om en kategoris innstillinger er personlige, globale eller en blanding av begge.

My Car

UnderkategorierInnstillinger
DisplayerPersonlige
IntelliSafeBlanding
Park.hjelpGlobale
Kjøremodus/Individuell kjøremodus*Blanding
LysBlanding
SpeilPersonlige
LåsingBlanding
Elektrisk parkeringsbremsBlanding
SeterBlanding
VindusviskerBlanding
Oppheng (fjæring) Globale

Lyd

UnderkategorierInnstillinger
Lydopplevelse *Personlige
TonePersonlige
BalansePersonlige
SystemvolumerBlanding

navigasjon

UnderkategorierInnstillinger
KartPersonlige
RutePersonlige
TrafikkPersonlige
VeivisningPersonlige
SystemPersonlige

Media

UnderkategorierInnstillinger
AM/FM-radioPersonlige
DABPersonlige
Gracenote®Personlige
VideoPersonlige

Kommunikasjon

UnderkategorierInnstillinger
Telefon
Tekstmeldinger
Bluetooth
Wi-FiGlobale
Wi-Fi hotspot i bilenGlobale
Bilmodem internettGlobale
Volvo On Call
Volvo service-nettverkGlobale

Klima

Hovedkategorien Klima har ingen underkategorier.

System

UnderkategorierInnstillinger
FørerprofilPersonlige
Klokkeslett og Dato
SpråkPersonlige
Tastatur-layoutGlobale
TalestyringPersonlige
EnheterPersonlige
Lagring
Programvareoppdateringer
Global tilbakestilling
Tjenester