Regulere viftenivået

Viften kan stilles inn på fem forskjellige viftenivåer samt Off og Max. Viftenivået kan stilles inn separat for for- og baksetet.

Regulere viftenivå for forsetet

P5-1507–Climate–Buttons fan
Viftebryterknappene i klimavinduet.
Åpne klimavinduet i midtdisplayet.
Trykk på ønsket viftenivå, Off, 1, 5 eller Max.
Viftenivået endres og knappene for valgt nivå lyser opp.

Viktig

Hvis vifta er slått helt av, kobles ikke klimaanlegget inn. Da kan det dannes dugg på innsiden av vinduene.

Regulere viftenivå for baksetet

Fra forsetet

P5-1507–Climate–Buttons fan rear
Viftebryterknappene i fliken Bakre klima i klimavinduet.
Åpne klimavinduet i midtdisplayet og velg fanen Bakre klima.

Trykk på ønsket viftenivå, 1, 5.

Andre eller tredje seterads* viftenivå kan slås av ved å trykke på Klimaanlegg andre rad.

Viftenivået til tredje seterad følger andre seterad, men kan slås av separat hvis du trykker på Klima 3. rad.

Viftenivået endres og knappene for valgt nivå lyser opp.

Fra baksetet

P5-1507–Climate–Rear climate controls fan
Viftebryter på klimapanelet bakpå tunnelkonsollen.
Trykk på ønsket viftenivå, Off eller 1-5 på klimapanelet til tunnelkonsollen.
Viftenivået endres og knappene for valgt nivå lyser opp.

Nb!

Det er ikke mulig å stille inn førernivået for baksetet hvis viftenivået for forsetet er i posisjon Off.

Nb!

Klimaanlegget tilpasser automatisk luftstrømmen innenfor valgt viftenivå etter behov, noe som innebærer at viftehastigheten kan endres selv om viftenivået er det samme.