Innstillinger for trafikk

Her velger du innstillinger for hvordan trafikkrelatert informasjon skal vises på kartet.
P5-1617-Navi-Settings-Traffic
Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Trykk på NavigeringTrafikk og velg innstillinger:
  • Trafikkhendelser - som skal vises på kartet og brukes ved beregningen av reiserute.
Ingen
Størst
Alle
  • Frittflytende trafikk - merk av for å vise på kartet.
  • Unngå trafikkork - langs reiseveien. Det tas hensyn til valget ved beregning av reisevei.
Aldri
Spør - eventuelle forslag til ruteendringer gis under reisen.
Alltid
  • Bruk RTTI når nettilkobling er tilgjengelig - merk av i feltet for å bruke utvidet trafikkinformasjon via Internett. 1
  • Trafikkleverandør viser hvilken kilde som brukes for trafikkinformasjon.
  1. 1 Gjelder enkelte markeder.