Kupébelysning

Kupébelysningen aktiveres/deaktiveres med knappene i taket over forsetene og baksetet.

All belysning i kupeen kan slås på og av manuelt, 30 minutter etter at følgende har skjedd:

• bilen er slått av og det elektriske systemet er i tenningsposisjon 0
  • bilen er låst opp, men ikke startet.

Fremre belysning

P5-1507-Interior lightning front
Brytere i takkonsollen for fremre leselamper og kupébelysning.
  1. P5-Icon red circle 1Leselampe venstre side
  2. P5-Icon red circle 2Kupébelysning
  3. P5-Icon red circle 3Automatikk for kupébelysning
  4. P5-Icon red circle 4Leselampe høyre side

Fremre leselys

Leselampene på høyre og venstre side slå spå eller av med et kort trykk på tilhørende knapp i takkonsollen. Lysstyrken justeres ved å holde knappen inne.

Kupébelysning

Gulvbelysningen og takbelysningen tennes eller slukkes med et kort trykk på knappen i takkonsollen.

Automatikk for kupébelysning

Automatikken aktiveres med et kort trykk på AUTO-knappen i takkonsollen. Lysindikatoren i knappen lyser når automatikken er aktivert. Når AUTO-knappen er aktivert, tennes og slukkes kupébelysningen som angitt nedenfor.

Kupébelysningen:

• tennes når bilen låses opp, og når den slås av
  • slukkes når bilen startes eller låses
  • slås på eller av når en sidedør åpnes eller lukkes.
  • er på i to minutter hvis én av sidedørene er åpen.

Bakre belysning

Bak i bilen er det leselys som også brukes som kupébelysning.

Leselampene er plassert i taket.

P5-1507-Rear roof light
Leselamper over andre1 og tredje seterad*.
P5-1507-Rear reading light
Leselampe over andre seterad i bil med panoramatak*.

Leselampene slås på og av med et kort trykk på lampens knapp. Lysstyrken justeres ved å holde knappen inne.

Hanskeromsbelysning

Hanskeromsbelysningen slås på eller av når luken åpnes eller lukkes.

Sminkespeilbelysning*

Belysningen til sminkespeilet i solskjermen slås på eller av når lokket åpnes eller lukkes.

Bakkebelysning

Bakkebelysningen tennes og slukkes for dører som åpnes eller lukkes.

Terskelbelysning

Terskelbelysningen tennes og slukkes når en dør åpnes eller lukkes.

Belysning i lasterom

Belysningen i bagasjerommet slås på eller av når bakluken åpnes eller lukkes.

Omgivelseslys

Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på My CarLysInnvendige lys.

Velg mellom følgende innstillinger:

• Under Intensitet på utelys velger du mellom Av, Lav og Høy.
  • Under Nivå på utelys, velger du mellom Redus. og Full.
P5-1507-Adjust light with thumbwheel
Brytere som er plassert ved rattet.

Styrken på omgivelseslyset kan også finjusteres ved hjelp av brytere på instrumentpanelet:

Drei tommehjulet for å endre lysstyrken.

Stemningslys*

Bilen har lysdioder som gjør det mulig å endre farge på lyset. Denne belysningen er tent når bilen er i gang.

Stemningslyset kan endres via midtdisplayet:

Endre lysstyrken

Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på My CarLysInnvendige lysKupélys.
Under Intensitet på kupélys velger du mellom Av, Lav og Høy.

Endre farge på lyset

Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på My CarLysInnvendige lysKupélys.

Velg mellom Etter temperatur, Etter tema og Temafarger for å endre farge på lyset.

Ved fargevalg Etter temperatur endres lysets farge etter innstilt kupétemperatur.

P5-1507-Adjust light with thumbwheel
Brytere som er plassert ved rattet.

Styrken på stemningslyset kan også finjusteres ved hjelp av brytere på instrumentpanelet:

Drei tommehjulet for å endre lysstyrken.

Belysning i oppbevaringsrom i dører

Belysning i oppbevaringsrom i dører er tent når bilen er i gang. Lysstyrken kan finjusteres med bryterne på instrumentpanelet.

Belysning i fremre koppholder i tunnelkonsollen

Belysningen i fremre koppholder tennes når bilen låses opp og slukkes når bilen låses. Lysstyrken kan finjusteres med bryterne på instrumentpanelet.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 I bil med panoramatak* er det to lampeenheter, en på hver side av taket.