Låse/låse opp fra innsiden

Dørene og bakluken kan låses opp og igjen innenfra, med fordørenes sentrallåsbryter. Bakdørenes låsebryter* låser respektive bakdør.

Sentrallås

P5-1507 Central locking front door
Knapp for låsing/opplåsing i fordør med indikatorlampe.
Trykk på P5-1507 Central locking icon - lock-knappen for å låse. P5-1507 Central locking icon - unlock-knappen låser opp.

Låse opp

Trykk på P5-1507 Central locking icon - unlock-knappen for å låse opp alle sidedører og bakluken.

Et lang trykk på P5-1507 Central locking icon - unlock-knappen åpner alle sidevinduer samtidig - også kalt gjennomluftingsfunksjon1.

Alternativ opplåsingsmetode

16w17 - S/V90 Central locking driver doorhandle
Åpningshåndtak for alternativ opplåsing av fordør.
Trekk ut noen av fordørenes åpningshåndtak og slipp.
Hvis alternativet Lås opp alle dører er valgt for funksjonen Fjernstyrt opplåsing for fjernnøkkelen, vil alle dører låses opp. Er alternativet Bare førerdør valgt, vil bare den ene fordøren låses opp og åpnes.

Se avsnittet "Låse/låse opp fra utsiden" for mer informasjon om Fjernstyrt opplåsing.

Låsing

Trykk på P5-1507 Central locking icon - lock-knappen - begge fordører må være lukket.

Alle dører og bakluken er låst.

Et langt trykk på P5-1507 Central locking icon - lock-knappen lukker alle sidevinduer og panoramataket* samtidig.

Låseknapp* bakdører

P5-1507 Central locking rear door
Knapp for låsing i bakdør med indikatorlampe.

Bakdørenes låseknapper låser bare den aktuelle bakdøren.

Låse opp bakdøren:
Dra i døråpnerhåndtaket. Bakdøren låses opp og åpnes.

Innstilling for automatisk låsing

Dørene og bakluken kan låses automatisk når bilen begynner å bevege seg.

Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på My CarLåsing.
Velg Automatisk dørlåsing.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Brukes f.eks. til raskt å kunne lufte ut av bilen i varmt vær.