Endre innstillinger for midtdisplayet

Midtdisplayet startes opp automatisk når førerdøren åpnes. Innstillingene for lyd og tema på midtdisplayet kan endres. Skjermen kan slås av for at den ikke skal forstyrre ved kjøring.

Slå av/endre volumet på systemlyden på midtdisplayet

Det er mulig å endre volum på/slå av systemlyden på midtdisplayet:
Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på LydSystemvolumer.
Dra i bryteren under Skjermberøring for å endre volum/slå av lyden for trykk på skjermen og Tastaturberøring for å endre volum på/slå av lyden for trykk på tastaturet til skjermen. Dra bryteren til ønsket lydnivå.

Endre utseendet på skjermen

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Trykk på My CarFørerdisplayTemaer.
Velg deretter tema, f.eks. Minimalistic eller Chrome rings.

Du kan også velge mellom Normal og Lyst. Ved Normal er bakgrunnen på skjermen mørk og tekstene er lyse. Dette alternativet er forvalgt for alle temaene. Hvis du vil, kan du velge en lys variant der utseendet endres slik at bakgrunnen blir lys og tekstene mørke. Alternativet kan være bra f.eks. når det er sterkt dagslys.

Alternativene er alltid tilgjengelige for brukeren og påvirkes ikke av belysningen rundt.