Håndtere tekstmeldinger

Meldingshåndtering i bilen for en telefon som er koplet til Bluetooth.

I visse telefoner må meldingsfunksjonen aktiveres. Alle mobiltelefoner er ikke fullt ut kompatible, og kan vise kontakter og meldinger i bilen. Hvis du vil vite mer om kompatibilitet, se support.volvocars.com.

Lese tekstmeldinger i midtdisplayet

P5–1507–Phone-messages
P5–1507–App-Messages
I appvinduet trykker du på Meldinger for å åpne.
Trykk på Les opp for å få meldingen lest opp, eller trykk på meldingen som skal leses.

Les en ny tekstmelding på førerdisplayet

Tekstmeldinger vises bare på førerdisplayet, hvis det er valgt, se avsnittet "Innstillinger for tekstmeldinger".
Hvis du vil få meldingen lest opp, velger du Les opp med knapperaden i rattet.

Sende tekstmelding

P5–1507–App-Messages
I appvinduet trykker du på Meldinger for å åpne.
  • Svare på melding: trykk på kontakten du vil svare på en melding fra, og trykk så på Svar.
  • Opprette en ny melding - trykk på Opprett ny+. Velg kontakt eller skriv inn nummer.
Skriv meldingen.
Trykk på Sende.

Meldingsvarsling

Du finner varslingsinnstillinger i avsnittet "Innstillinger for tekstmeldinger".