Aktivere/deaktivere sportsmodus i elektronisk stabilitetskontroll

ESC1-systemet er alltid aktivert. Det kan ikke slås av. Føreren kan derimot velge sportsmodus, som gir mulighet til en mer aktiv kjøreopplevelse.
P5-1507-Knapp Antisladd ESC Off/Sportläge

Sportsmodus aktiveres/deaktiveres i funksjonsvinduet til midtdisplayet.

Trykk på knappen ESC Sportsmodus i funksjonsvinduet.
Sportsmodus aktiveres/deaktiveres -– knappen viser en grønn/grå indikering.
P5-1507 Symbol ESC sport

Aktivert ESC Sportsmodus vises i førerdisplayet ved at dette symbolet lyser kontinuerlig helt til funksjonen deaktiveres eller til motoren slås av. Etter påfølgende motorstart er ESC-systemet i normalmodus igjen.

1. 1 Electronic Stability Control