Aktivere og deaktivere deling av data

Datadeling for berørte tjenester og apper kan stilles inn i innstillingsmenyen i midtdisplayet.
Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på SystemPersonvern og data.
Velg Deling av data for å aktivere eller deaktivere datadeling.
Når datadeling er aktivert, er det mulig å endre innstillingene for de enkelte tjenestene og appene i listen nedenfor.

Når datadeling deaktiveres, vil tidligere innstillinger for enkelttjenester og -apper være tilgjengelige når datadeling aktiveres igjen.

Relaterte dokumenter