Aktivere og deaktivere klimaanlegg for tredje seterad*

Klimaanlegget kjøler ned og avfukter luften som kommer inn ved behov.
P5-1507–Climate–Button rear AC
Luftkondisjoneringsknappen i fliken Bakre klima i klimavinduet.
Åpne klimavinduet i midtdisplayet og velg fanen Bakre klima.
Trykk på Klima 3. rad.
Klimaanlegget aktiveres/deaktiveres, og knappen lyser/er slukket.

Notat

Luftkondisjonering i tredje seterad aktiveres automatisk dersom noen fester et belte i tredje seterad.

Det er ikke mulig å aktivere tredje seterads luftkondisjonering manuelt hvis hovedluftkondisjonering er deaktivert eller klima* for andre seterad er deaktivert.