Aktivere og deaktivere klimaanlegg for tredje seterad*

Tredje seterad har en separat luftkondisjonering som avkjøler og avfukter den innkommende luften ved behov.
P5P6-22w22-iCup-Climate icon
Åpne klimavinduet i midtdisplayet ved å trykke på symbolet midt på klimaraden.
Velg fanen Bak.
Trykk på Tredje rad.
Klimaanlegget aktiveres/deaktiveres, og knappen tennes/slukkes.

Nb!

Klimaanlegget for tredje seterad aktiveres automatisk dersom noen fester et belte i tredje seterad.

Det er ikke mulig å aktivere tredje seterads klimastyring manuelt hvis hovedluftkondisjoneringen er deaktivert eller klimastyringen* for andre seterad er deaktivert.