Multifunktionellt framsäte*

Öka sittkomforten med hjälp av multifunktionsreglaget.
P5-1507-Multifunction frot seat
Multifunktionsreglaget, placerad på sidan av sätets sittdel.

Multifunktionsreglaget kan i vissa varianter användas för justering av svankstöd*, sidostöd*, dynans längd samt massageinställningar*. Inställningar som görs med multifunktionsreglaget visas i centerdisplayen*. Vissa funktionsval kan också göras direkt i centerdisplayen.

Centerdisplay

Förar- och passagerarplatsens inställningar som görs med multifunktionsreglaget visas i centerdisplayen. Om enbart ett av framsätenas inställning visas i centerdisplayen är inställningarna placerade centrerat i skärmen. Då det är möjligt att visa inställningsmöjligheter för båda framsätena visas förarens inställningsmöjligheter på den övre halvan och passagerarens på den undre halvan.

För att inte längre visa sätesinställningsvyn i centerdisplayen, tryck på hemknappen som finns placerad under centerdisplayen.