Justera funktioner i multifunktionellt framsäte*

För att ändra inställningar kan både multifunktionsreglaget på sätet och centerdisplayen användas. I centerdisplayen* visas de olika inställningarna.
P5-1507-Multifunction frot seat
Multifunktionsreglaget, placerad på sidan av sätets sittdel.

För att aktivera multifunktionsreglaget vrid reglaget uppåt/nedåt.

Justera massageinställningar* i framsäte

Framsätet har massage i ryggstödet. Massagen utförs av luftkuddar som kan massera med olika inställningar.

P5-1507-Seat function-Massage
Vy för massage i centerdisplayen.
Aktivera multifunktionsreglaget genom vrida reglaget uppåt/nedåt. Sätesinställningsvyn visas i centerdisplayen.
Välj Massage i sätesinställningsvyn.
För att välja mellan de olika massagefunktionerna görs valet antingen direkt i pekskärmen eller genom att flytta markören uppåt/nedåt med hjälp av multifunktionsreglagets övre/nedre knapp. Ändra inställning i vald funktion genom val direkt i pekskärmen genom att trycka på pilarna eller med multifunktionsreglagets främre/bakre knapp.

Inställningar för massage

Följande inställningsmöjligheter finns för massage:

• /Av: Välj /Av för att sätta på/stänga av massagefunktionen.
  • Program 1-5: Det finns 5 förinställda massageprogram. Välj mellan Dyning, Stegande, Avancerad, Svank och Skuldra.
  • Intensitet: Välj mellan Låg, Normal och Hög.
  • Hastighet: Välj mellan Långsam, Normal och Snabb.

Omstart av massage

P5-1617-Restart massage
Knapp för omstart av massage i centerdisplayen.

Massagefunktionen stängs automatiskt av efter 20 minuter. Återaktivering av funktionen görs manuellt.

Tryck på Omstart i centerdisplayen för att valt massageprogram ska starta om.
Massageprogrammet startar om. Om ingen åtgärd görs lägger sig meddelandet i toppvyn.

När motorn är avstängd är det inte möjligt att använda massagefunktionen.

Justera sidostöd* i ryggen i framsäte

Ryggstödets sidor kan justeras för att ge sidosupport.

P5-1507-Seat function-Side Bolster
Vy för justerbart sidostöd i centerdisplayen.

För att justera sidostödet:

Aktivera multifunktionsreglaget genom att vrida reglaget uppåt/nedåt. Sätesinställningsvyn visas i centerdisplayen.

Välj Sidostöd i sätesinställningsvyn.

• Tryck på den främre sätesknappen för att öka sidostödet.
  • Tryck på den bakre sätesknappen för att minska sidostödet.

Justera svankstöd* i framsäte

Svankstödet kan justeras uppåt/nedåt/framåt/bakåt.

P5-1546-Seat function-Lumbar
Vy för svankstöd i centerdisplayen.

För att justera svankstödet:

Aktivera multifunktionsreglaget genom att vrida reglaget uppåt/nedåt. Sätesinställningsvyn visas i centerdisplayen.

Välj Svankstöd i sätesinställningsvyn.

• Tryck på sätesknapp upp/ner för att flytta svankstödet uppåt/nedåt.
  • Tryck på den främre sätesknappen för att öka svankstödet.
  • Tryck på den bakre sätesknappen för att minska svankstödet.

Förlänga sittdyna i framsäte

Sittdynans längd kan justeras genom att använda multifunktionsreglaget på sätet.

P5-1507-Seat function-Cushion extention
Vy för förlängning av sittdyna i centerdisplayen.
Aktivera multifunktionsreglaget genom att vrida reglaget uppåt/nedåt. Sätesinställningsvyn visas i centerdisplayen.

Välj Dynförlängning i sätesinställningsvyn.

• Tryck på den främre sätesknappen för att förlänga sittdynan.
  • Tryck på den bakre sätesknappen för att korta sittdynan.