Kartnavigering i förardisplay

En aktiverad resplan visas automatiskt i förardisplayen.
P5-1507-Navi-GPS i Förardisplay-1
Förardisplay1.

Föraren kan välja att få navigeringsinformation i förardisplayen även om ingen resplan är aktiverad. Med en aktiverad resplan visas kartan automatiskt i förardisplayen.

P5-1507-Navi-GPS i Förardisplay-2
Här aktiveras/deaktiveras kartvisning i förardisplayen.

Sökväg:

InställningarMy CarDisplayerInformation i förardisplayAlternativ för förardisplay

(Settings > My car > Displays > Driver display centre area > Driver display options)

• Markera där alternativet Visa navigation (Show navigation even if no route is set).
  1. 1 Karta visas endast med 12" förardisplay.