ladestatus på bilens førerdisplay

Status for ladingen vises i førerdisplayet.

FargeStatusBetydning
Blinkende grøntRammen til førerdisplayet vises med et grønt pulserende lys.Lading pågår og en omtrentlig tid for når høyspenningsbatteriet vil være fulladet vises.
GrøntRammen til førerdisplayet vises med et fast grønt lys.Høyspenningsbatteriet er fulladet.
RødtRammen til førerdisplayet vises med et rødt pulserende lys.

Det har oppstått en feil, kontroller tilkoblingen av ladekabelen mot bilens ladeinntak og mot 230 V-uttaket1 (vekselstrøm).

BlåttRammen til førerdisplayet vises med et blått pulserende lys.Planlagt lading aktivert.
GultRammen til førerdisplayet vises med et gult pulserende lys.Lading venter på å starte eller er stoppet midlertidig.

Nb!

Hvis førerdisplayet ikke har vært brukt på en stund, slukkes det. Aktiver displayet igjen ved enten å
  • tråkke inn bremsen,
  • åpne en av dørene eller
  • trykke på en av knappene på rattet.
  1. 1 Spenningen i strømuttaket varierer fra land til land.